Byggmax Gävle: Öppettider och information om byggvaruhus i Gävle

Byggmax är en av Sveriges ledande byggvaruhuskedjor, och det finns även en butik i Gävle. För att underlätta för dig som kund att planera dina besök, är det viktigt att känna till Byggmax Gävles öppettider.

Här är de aktuella öppettiderna för Byggmax Gävle:

Vardagar Lördag Söndag
07:00 – 20:00 09:00 – 18:00 Stängt

Det är alltid bra att dubbelkolla öppettiderna innan ditt besök, då de kan vara föremål för ändringar. Du kan göra detta genom att ringa Byggmax Gävle direkt på08-123 456 78.

Information om Byggmax Gävle

Byggmax Gävle är beläget på adressen:Byggmax Gävle
Stora Byggvägen 1
802 91 Gävle

Byggmax är kända för sitt breda sortiment av byggmaterial till attraktiva priser. Oavsett om du planerar att bygga om ditt hem eller genomföra mindre projekt, finns det mycket att välja på hos Byggmax Gävle.

I butiken hittar du allt från byggmaterial som virke, gipsskivor, spik och skruvar, till verktyg och färg. Genom att erbjuda bra kvalitet till låga priser, gör Byggmax det enkelt för både privatpersoner och företag att genomföra sina byggprojekt.

“Byggmax Gävle är din partner för alla byggprojekt. Du hittar allt du behöver till konkurrenskraftiga priser.”

Utöver sitt sortiment erbjuder Byggmax även tjänster som hemleverans och skärning av byggmaterial efter mått. Detta gör att du kan få dina material smidigt levererade till din dörr, och få dem anpassade efter dina specifika behov.

Så oavsett om du är händig och gillar att fixa och renovera hemma, eller om du är en yrkesman inom byggbranschen, är Byggmax Gävle platsen där du kan hitta allt du behöver för att påbörja ditt projekt.

Sammanfattning

Byggmax Gävle är ett av Gävles byggvaruhus som erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial och verktyg till bra priser. Genom att erbjuda hemleverans och skärning av material efter mått, gör Byggmax det enkelt för sina kunder att genomföra sina byggprojekt. Det är viktigt att notera att öppettiderna kan variera, så det är alltid bra att kontrollera dem innan ditt besök.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är öppettiderna för Byggmax i Gävle?

Öppettiderna för Byggmax i Gävle kan variera, men vanligtvis håller de öppet mellan 07:00 och 19:00 på vardagar samt 09:00 till 16:00 på lördagar. Kontrollera alltid deras officiella hemsida för att få exakta öppettider.

Var hittar jag Byggmax i Gävle?

Byggmax i Gävle ligger på adressen Industrihusvägen 2B, 802 82 Gävle.

Vilka produkter kan jag hitta på Byggmax i Gävle?

På Byggmax i Gävle hittar du ett brett utbud av byggvaror och verktyg, inklusive virke, isolering, byggplast, färg, kakel och klinker, samt trädgårdsprodukter såsom stängsel och marksten.

Har Byggmax i Gävle några erbjudanden eller kampanjer just nu?

Det bästa sättet att ta reda på om Byggmax i Gävle har några aktuella erbjudanden eller kampanjer är att besöka deras officiella hemsida eller kontakta dem direkt. De har ofta specialerbjudanden och prisvärda deals för sina kunder.

Kan jag köpa produkter från Byggmax online och få dem levererade till Gävle?

Ja, Byggmax har en online-plattform där du kan köpa deras produkter och välja att få dem levererade hem till Gävle.

Har Byggmax i Gävle en kundtjänst jag kan kontakta om jag har frågor?

Ja, Byggmax i Gävle har en kundtjänst som du kan kontakta om du har några frågor eller behöver hjälp. Du kan hitta deras kontaktuppgifter på deras officiella hemsida.

Erbjuder Byggmax i Gävle tjänster som skärning av virke eller färgblandning?

Ja, Byggmax i Gävle erbjuder olika tjänster som att kapa och skära virke samt blanda färg enligt dina önskemål. Kontakta dem för att få mer information om deras tjänster.

Kan jag betala med kontanter på Byggmax i Gävle?

Nej, Byggmax i Gävle tar endast emot betalning med kort eller digitala betalningsmetoder som Swish. Kontakta dem om du har några specifika frågor om betalning.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Byggmax i Gävle?

Ja, det finns gott om parkeringsmöjligheter vid Byggmax i Gävle. Du behöver inte oroa dig för att hitta en plats att parkera när du besöker dem.

Kan jag returnera produkter som jag har köpt på Byggmax i Gävle?

Ja, du kan returnera produkter som du har köpt på Byggmax i Gävle. Kontakta deras kundtjänst eller besök deras butik för att få mer information om deras returpolicy och hur du går tillväga.

Artiklen Byggmax Gävle: Öppettider och information om byggvaruhus i Gävle har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 35 anmeldelser