Goda råd för dig som behöver glasrör

Glasrör, ja det är exakt vad det låter som, rör tillverkade av glas. Idag finns det ju olika varianter av glasrör, för olika ändamål. I denna text vill vi ge dig goda råd som är ute efter glasrör att använda i industrin. Glasrör kan bland annat användas både i laboratorier och olika industrier. Men det stannar inte där; glasrör har också fått en plats i skapandet hos olika designföretag.

Om du söker högkvalitativa glasrör, är Mirit Glas det rätta stället att vända dig till. De tillverkar glasrör och glasstavar som kan användas för en rad olika ändamål, inklusive industriella processer, elektronikbelysning och levande ljus. Dessutom kan du skapa anpassade former med hjälp av värmebehandling och få dina glasrör med hål eller specialbearbetade kanter.

Satsa på kvalitetsglas

Om du inte är ute efter glasrör, utan andra typer av glasprodukter, kan du också hitta det hos Mirit Glas. Företaget är experter på allt som har med glas att göra och erbjuder en mängd olika glasprodukter. Deras sortiment används främst inom:

  • medicinsk och forskningsverksamhet

  • marin- och offshoreindustrin

  • belysning

  • design

  • mekanik

Hitta rätt glasrör och glasstavar

Mirit Glas har Nordens största urval av glasrör och glasstavar. De säljer endast till företag som har behov av glas. Dessa glasrör som de har de kan användas för olje- och vattennivåmätning i fartyg, tankar, kompressorer och mycket mer. Deras genomskinlighet gör det enkelt att övervaka olika processer som pågår inuti rören. Sortimentet omfattar olika tjocklekar och storlekar, och om du väljer borosilikatglas är glaset kemikaliebeständigt. Du har även alternativ som kvarts och sodaglas samt att det också finns rektangulära former för vissa rör.

Utöver glasrör och glasstavar så har Mirit Glas även andra bra produkter inom glas, så som displayglas, härdat glas och keramiskt härdat glas. Du bör välja glas utifrån vad du har tänkt dig att använda det till.